CMES in the News

Here you can find a list of news media articles and media appearances related to CMES' field of activities.

Minoriteter i ett konfliktfyllt Mellanöstern i fokus på föreläsning i Fellingsbro

18 October 2017, 3:33 PM

Svante Lundgren, docent på Centrum för Mellanösternstudier vid Lunds universitet, ska föreläsa om minoriteter i Mellanöstern. Detta ska ske i Fellingsbro.

O aküyle dikiz aynas? da senin olsun Sedat Ergin

16 October 2017, 5:37 PM

tr724 yazar? Ahmet Dönmez, Hürriyet yazar? Sedat Ergin'in Deniz Baykal'a kaset komplosunu Cemaat'e y?kma çabas?n? yazd?: TERK ED?LM?? B?R CAM?ANIN GÜNLÜ?Ü “Geçti?imiz Cuma ö?leden sonra saat 03.

Ortodoxa kyrkor är hemma för Samuel

5 October 2017, 4:00 AM

Samuel Rubenson som är nybliven professor i östkyrkliga studier känner sig väl så hemma i den ortodoxa traditionen som i Svenska kyrkan, där han fortfarande är präst.

Trump logic: Turn one nuclear crisis into two by killing the Iran deal

29 September 2017, 1:31 PM

If Washington decides to decertify Iran's compliance on the 2015 deal, then the world could soon face a second nuclear crisis During his first

Suudi Arabistan ve BAE Barzani’yi mi destekliyor?

28 September 2017, 2:28 PM

?slam Osmano?lu Irak’?n birli?i ve toprak bütünlü?üne devaml? vurgu yapan Arap ülkeleri, Kuzey Irak’ta yap?lan referandumundan endi?e etmektedir.

Samuel Rubenson professor för östkyrkliga studier

26 September 2017, 1:53 PM

Samuel Rubenson mottogs i lördags som professor vid Sankt Ignatios andliga akademi. Han är därmed den förste professorn vid utbildningsinstitutionen för ortodox teologi i Södertälje.

The real deal Trump has to make on Afghanistan

25 September 2017, 3:33 AM

Samuel Rubenson professor vid Sankt Ignatios ortodoxa akademi

23 September 2017, 10:06 PM

Vid en festlighet i dag, lördagen den 23 september, mottogs Samuel Rubenson som den första professorn vid Sankt Ignatios Andliga Akademi, en utbildningsinstitution för ortodox teologi med säte i Södertälje.

Commentary: The real deal Trump has to make on Afghanistan

21 September 2017, 11:06 PM

By Maysam Behravesh Sept 21 ( ) - Donald Trump mentioned Afghanistan just once in his speech to the United Nations Tuesday.

Commentary: The real deal Trump has to make on Afghanistan

20 September 2017, 7:17 PM

KALENDARIET

20 September 2017, 4:00 AM